Dasmë në dimër

Dasmë në dimër

Këtë javë protagonistë në rubrikën “Dikur” të emisionit “1 Kafe prej shpisë” të RTV21, ishte fotografi i njohur Veton Osmani.

Veton Osmani ka treguar histori të veçanta të fëmijërisë, por jo vetëm, shkruan rtv21.tv

Fotografi i cili në gusht të vitit 2017 është fejuar me Venera Canollin, ka bërë të ditur datën e martesës.

“Më 27 dhjetor, ka me kanë një dasmë shumë e mirë, shumë e madhe”, ka thënë Veton Osmani.

Në dasmën e Vetonit, mysafirët do t’i argëtoj grupi Fama dhe artistë të tjerë./21Media