Vetura e Arian Havollit që “flet”

Vetura e Arian Havollit që “flet”

Nëse doni ta shitni veturën më shpejtë, veproni si ky person, kështu të paktën sugjerojnë persona të shumtë që kanë shpërndarë foton e mëposhtme.

Arian Havolli, kameraman në Radio Televizionin 21 ka gjetur një mënyrë interesante për të shpërndarë njoftimin për shitjen veturës së tij.

Havolli e shkruajti me shumë sarkazëm tekstin. Ai po ashtu njihet si një person shumë komik dhe i hareshëm në jetën e përditshme./21Media