Haradinaj: Secili qytetar i vendit i beson Policisë.-Qalaj: Të  arriturat gjatë vitit 2019  janë meritë e policëve tanë

Haradinaj: Secili qytetar i vendit i beson Policisë.-Qalaj: Të  arriturat gjatë vitit 2019  janë meritë e policëve tanë

Policia e Kosovës ka shënuar suksese të theksuara gjatë vitit 2019 në fusha të ndryshme të rendit dhe sigurisë në vend. Kështu u tha në pritjen e fundvitit të  Policisë së Kosovës. Kryeministri në detyrë Ramush Haradinaj, tha se Policia e Kosovës e  ka mbuluar vakumin më të madh të mundshëm të përgjegjësive për sigurinë e vendit. Ndërsa kërkoi vigjilencë të policisë, pasi që,  siç tha ka lëvizje të shpeshta në Kosovë të shtetasve rus.( Teksti – Valmira Hotiu, kamera – Sahit Troshupa)./21Media