Mbi 100 luftëtarë të UÇK-së dhe qytetarë të Kosovës u ftuan e u intervistuan vjet nga Gjykata Speciale

Mbi 100 luftëtarë të UÇK-së dhe qytetarë të Kosovës u ftuan e u intervistuan vjet nga Gjykata Speciale

Mbi 250 persona, ish ushtarë të Ushtrisë Çlirimtare dhe qytetarë të Kosovës janë ftuar gjatë vitit 2019 nga Gjykata Speciale. Disa prej tyre u ftuan në cilësinë e të dyshuarve, por shumë prej tyre ftesën e kanë marrë vetëm si dëshmitarë. Madje u ftuan edhe disa nga komandantët e Ushtrisë Çlirimtare të Kosovë, në mesin e tyre edhe kryeministri në detyrë Ramush Haradinaj dhe ish-kryetari i Kuvendit të Kosovës, Kadri Veseli, dikur udhëheqës të UÇK-së.(E përgaditi-Kujtesa Bajrami-Fana)./21Media