Pavarësisht kërkesave për heqjen e saj, taksa vazhdon të mbetet në fuqi

Pavarësisht kërkesave për heqjen e saj, taksa vazhdon të mbetet në fuqi

Një tjetër temë e përfolur thujase çdo ditë, është tarifa prej  100% , të cilën Qeveria e Kosovës e aplikoi ndaj produkeve Serbe dhe atyre të Bosnjë e Hercegoinës. Derisa, brenda politikës kosovare kishte qëndrime të ndyshme në lidhje me këtë taksë, komuniteti ndërkombëtar ishte kategorik për heqjen e saj, për të relaksuar raportet mes Prishtinës dhe Beogradit, sidomos shkaku i vazhdimit të dialogut midis dy vendeve.(E pergaditi- Kujtesa Bajrami- FANA)./21Media