Leci: Lajm shumë i keq, 11 persona që kanë humbur jetën në vend të punës

Leci: Lajm shumë i keq, 11 persona që kanë humbur jetën në vend të punës

Gjatë vitit 2019, kanë humbur jetën 11 persona në vendin e punës, Sektori më i goditur për mungesë të sigurisë dhe shëndetit në punë për këtë vit ka qenë sektori i energjisë elektrike. Kjo dukuri mbetet shqetësuese, por  ushtruesi i detyrës  së kryeinspektorit të Punës Valon Leci, theksoi se janë të angazhuar si Inspektorat që të ketë siguri dhe shëndet në vendet e punës./21Media