Osmani: Do të qeverisë me duar të pastra

Osmani: Do të qeverisë me duar të pastra

Kandidatja për kryeministre nga LDK-ja Vjosa Osmani  në debatin Fol Hapur, ka paraqitur qëndrimet e saj për gjyqësorin, dialogun me Sebinë, legalizimet, koalicionet e shumë cështje të tjera. Në qoftë se do ta merr besimin e qytetarëve për ta drejtuar Qeverisë, Osmani ka thënë se politika duhet të qëndroj larg gjyqësorit. Se dialogun me Serbinë duhet ta udhëheq Qeveria dhe jo presidenti./21Media