Mbledhje komemorative për Skënder Gashin

Mbledhje komemorative për Skënder Gashin

Në nderim të Profesorit Skënder Gashi, Lidhja Demokratike e Kosovës, organizoi mbledhje komemorative. U vlerësua lart kontributi i tij politik në shtetndërtimin e Kosovës dhe lidhjes së Kosovës me Austrinë. Më këtë rast presidenti Hashim Thaci, post mortum, ia ndau medaljen presidenciale të meritave./21Media