Kjo është pamja e qyteti të Vlorës këtë të dielë

Kjo është pamja e qyteti të Vlorës këtë të dielë

Qyteti bregdetar është zgjuar nën pushtetin e ujit.

Reshjet e rëna gjatë mbrëmjes me intensitet të lartë ka bërë që një pjesë e mirë e qytetit të përmbytet.

Situata paraqitet problematike në një sërë rrugës, lagjesh dhe biznesesh të zonës.

më konkretisht problem mbetet lagjja 28 Nëntori, Pavarësia, 1 maji zona e Skelës te cilat janë mbuluar nga uji.

Edhe pse hidrovori me kapacitet të plotë ai nuk ka mundur të përballojë situaten e reshjeve të pazakonta për muajin Maj.

Ndërkohë, punonjësit e bashkisë jane përpjekur te ndërhyjnë për pastrimin e rrjetit të kanalizimeve.

Niveli i ujit ne disa rruge ka shkuar deri ne 50 centimetra, çka ka veshtiresuar qarkullimin per mjetet dhe kalimtaret

Situata problematike duket se do të vijojë, pasi moti parashikohet me reshje edhe në fillim të javës.