Viktimat ishin të moshës rreth 50 vjeçare

Viktimat ishin të moshës rreth 50 vjeçare

Një vrasje e dyfishtë ka ndodhur sot në fshatin Jahoc të Gjakovës. Sipas zëdhënësit të PK-së Kosovës në Gjakovë, Krist Gjokaj një person ka vrarë një tjetër dhe më pas edhe veten.

Ai ka konfirmuar për KP se viktimat janë rreth moshës 50 vjeçarje.

Ngjarja raportohet se ka ndodhur rreth orës 19:00. Gjokaj tha se për detaje të tjera do të informojë me kohë.