Poezi me përmbajtje kombëtare të shkrimtarit Bajram Muharremi

Poezi me përmbajtje kombëtare të shkrimtarit Bajram Muharremi

Shkrimtari Bajram Muharremi – Bistrica ka botuar librin e tij të dytë “Vullkan I fjetur”. Libri i cili përmban 80 poezi është i ndarë në tre kapituj me poezi historike, vargje dhembshuri si dhe frymëzime nga folklori. /21Media