Ahmeti: Në vitin 2018 janë punësuar mbi 200 persona në Telekom.-Bunjaku: Kriza e Telekomit u krijua qëllimshëm nga partitë në pushtet

Ahmeti: Në vitin 2018 janë punësuar mbi 200 persona në Telekom.-Bunjaku: Kriza e Telekomit u krijua qëllimshëm nga partitë në pushtet

Lëvizja Vetëvendosje ka prezantuar emrat e më shumë se 50 militantëve partiakë të AAK-së dhe PDK-së, që u punësuan gjatë vitit 2018 në Telekomin e Kosovës. Sipas VV-së, ky pushtet qëllimshëm ka dëmtuar Telekomin përmes kontratave të dëmshme dhe punësimeve të paligjshme./21Media