Të hënën nënshkruhet marrëveshja, pajtohen për 12 ministri

Të hënën nënshkruhet marrëveshja, pajtohen për 12 ministri

U takuan liderët e Vetëvendosjes dhe LDK-së. Por, as Albin Kurti, as Isa Mustafa nuk dhanë deklarata pas takimit. U mjaftuan me një kumtesë. Paralajmëruan marrëveshje përfundimisht të hënën./21Media