Pushteti që një kohë ka provuar të dobësoj Lëvizjen Vetëvendosje

Pushteti që një kohë ka provuar të dobësoj Lëvizjen Vetëvendosje

Vendosja e një grafiti prapa Teatrit Kombëtar të një shishe mjalte me mbishkrimin, “I’m not a gun”, ka bërë që Lëvizja Vetëvendosje këtë të sheh si ndërlidhje me siç thonë atavrasjen e aktivistit të ndjerë të tyre, Astrit Dehari dhe kërcënim për gjithë anëtarësinë e tyre. Në Lëvizjen Vetëvendosje thonë se ky rast duhet të hetohet./21Media