LDK-ja nesër do ta shqyrtojë

LDK-ja nesër do ta shqyrtojë

Lëvizja Vetëvendosje i ka dërguar ofertë LDK-së për arritjen e marrëveshjes për koalicion qeverisës. Ofertën e kanë konfirmuar edhe në LDK duke e quajtur ofertë pothuajse të ngjashme me ofertat e kaluara, por në LDK thonë se në ditën në vazhdim do ta shqyrtojnë dhe do të vendosin për hapat tutje.(Përgatiti: Burim Zariqi, Kamera: Alban Ismaili-Aid Berkolli)./21Media