Pacolli: Vetëm 9 përsona  janë dënuar për korrupsion.Jakupi: Kosova ka nivelin me të ulët të brutro produktit vendor

Pacolli: Vetëm 9 përsona  janë dënuar për korrupsion.Jakupi: Kosova ka nivelin me të ulët të brutro produktit vendor

Përfaqësues të Lëvizjes Vetëvendosje kanë komentuar raportin e progresit të Komisionit Evropian, ku kanë kritikuar Qeverinë e Kosovës, se ka punuar në kundërshtim me linjën e reformave evropiane, duke ndërmarrë masa të pamenduara dhe të paplanifikuara por të ndikuara nga interesa të veçanta./21Media