Lepaja: Të ndalohet  kontrata abuzive me dardafon.net dhe të hetohet

Lepaja: Të ndalohet  kontrata abuzive me dardafon.net dhe të hetohet

Lëvizja Vetëvendosje në një konferencë për media ka kërkuar nga Qeveria e Kosovës zbatimin e Rezolutës së Kuvendit për ndërmarrjet  publike konkretisht pikat që kanë të bëjnë me Telekominim e Kosovës. Sipas Vetëvendosjes, me moszbatimin e kësaj rezolute, kryeministri ka shmangur rolin dhe përgjegjësinë e Kuvendit duke vënë në rrezik asetin strategjik të Republikës së Kosovës, Telekomin.  Vetëvendosje kërkon ndërprjen e kontratës siç thonë abuzive me Z Mobile dhe hetim të menjëhershëm të  kësaj kontarte./21Media