Abdullahu: Duhet të ushtrohet trysni në këto dy forca politike.-Muhaxhiri: Cdo vonesë e dëmtonë shtetin e Kosovës

Abdullahu: Duhet të ushtrohet trysni në këto dy forca politike.-Muhaxhiri: Cdo vonesë e dëmtonë shtetin e Kosovës

Është e rrugës të gjendet një mundësi të ushtrohet trysni në dy forcat politike, LVV e LDK që të bëhet marrëveshje, thonë njohës të çështjeve politike pasi që, sipas tyre, vendi është në një situatë politike ku duhet të diskutohet për fatin e Kosovës dhe zhvillimet që e presin tutje. Gjithnjë sipas tyre, gjasat janë minimale që të krijohet bashkëqeverisje.( E përgaditi- Albulena NUHA, kamera- Berat BAHTIRI)./21Media