Bajqinovci: Besoj se në fund të javës do të arrihet marrëveshja.-Hoti: Kemi hyrë në zonën e kuqe të negociatave

Bajqinovci: Besoj se në fund të javës do të arrihet marrëveshja.-Hoti: Kemi hyrë në zonën e kuqe të negociatave

Edhe një takim është paralajmëruar të mbahet këtë fundjavë ndërmjet kryetarit të Vetëvendosjes, Albin Kurti dhe atij të LDK-së, Isa Mustafa, në tentim për të arritur marrëveshje të koalicionit. Në LDK-së thonë se janë të gatshëm të mbesin në opozitë nëse nuk ka marrëveshje. Ndërsa, në Vetëvendosje deklarojnë se nuk bëjnë koalicion me partitë e tjera përveç LDK-së.(Teksti- Burim Zariqi, kamera- Lulzim Fana )./21Media