VV: “Rritja e pagave abuzim me paranë publike”

Loading...

VV: “Rritja e pagave abuzim me paranë publike”

Lëvizja Vetëvendosje ka bërë të ditur se javën e ardhshme do të ngrit kallëzim penal për kryeministrin dhe ministrat që kanë votuar për rritje të pagave. Vetëvendosje do të ngrit kallëzim penal edhe ndaj gjyqtarëve të Gjykatës Kushtetuese të cilën kanë vlerësuar se rritja e pagave të qeveritarëve dhe gjyqtarëve nuk përben shkelje kushtetuese. /21Media