Lepaja: Qeveria nuk e ka respektuar rezolutën

Lepaja: Qeveria nuk e ka respektuar rezolutën

Lëvizja Vetëvendosje përmes një konference ka reaguar mbi zhvillimet e fundin në Telekomin e Kosovës, si dhe rreth deklaratave të kryeministrit se Telekomi gjendet në një krizë të thellë. Sipas tyre situata në Telekom mund të tejkalohet edhe pa privatizim./21Media