Akuza drejt Clinton

Akuza drejt Clinton

Hetimet për lidhjen në mes të presidentit Donald Trump me Rusinë gjatë fushatës zgjedhore i ka paguar Hillary Clinton, raporton “Washington Post”.

Avokati Mark Ilajas, që ka punuar për ekipin parazgjedhor të Hillary Clinton dhe Komitetit kombëtar të demokratëve në prillin e vitit 2016 e ka paguar firmën Fusion GPS që t’i hetojë lidhjet e Trumpit me Rusinë shkruan gazeta amerikane.