Bajrami: Brezovica si projekt do të trajtohet me këtë ligj.-Zeka: Kemi kërkuar fleksibilitet në negocimin e investitorëve strategjikë

Bajrami: Brezovica si projekt do të trajtohet me këtë ligj.-Zeka: Kemi kërkuar fleksibilitet në negocimin e investitorëve strategjikë

Brezovica, Telekomi i Kosovës, si dhe asete të tjera strategjike do të trajtohen me ligjin për investimet strategjike, tha ministrja e Tregtisë dhe Industrisë, Hykmete Bajrami gjatë takimit me përfaqësuesit e Odës Ekonomike Amerikane. Ndërsa, kryetari i kësaj ode tha se kanë kërkuar gjithmonë që të ketë fleksibilitet më të madh në negocimin e investitorëve strategjikë./21Media