Dua Lipa ka paralajmëruar që në fillim të muajit prill do të fillojë një turne nëpër Evropë.

Dua Lipa ka paralajmëruar që në fillim të muajit prill do të fillojë një turne nëpër Evropë.

​Pas turneut nëpër Shtetet e Bashkuara të Amerikës, këngëtarja Dua Lipa ka paralajmëruar që në fillim të muajit prill do të fillojë një turne nëpër Evropë.

Ajo në facebook ka bërë publike vendet që do të këndojë, ku do ta nisë me Mialon dhe përfundon në Londër.