Frizura avangarde e cila u aplikua drejtëpërdrejtë në studio

Frizura avangarde e cila u aplikua drejtëpërdrejtë në studio

Sot nga firzerja dhe make- up artistja Munirka Tuna, u aplikua drejtëpërdrejtë në kuadër të programit të mëngjesit në rtv21, një frizurë që do të jetë më në trend për këtë sezonë.  Kjo frizurë sipas Munirkës mund të përdoret edhe në mbrëmje edhe në sfilata të ndryshme, përcjell rtv21.tv

Karakteristikë është se ky model i flokëve është shoqëruar edhe me një lule e dizajnuar në fytyrë e cila sipas Tunës shkon me llojin e frizurës  avangard të cilën e ka realizuar në studio. Për të kuptuar se si është bërë realizimi i saj shikoni videon në vazhdim.  /21Media