Me shfaqjen "Profesor jam talent" në regji të Luan Dakes sonte bëhet hapja e teatrit Faruk Begolli  AAB në kryeqytet.

Me shfaqjen “Profesor jam talent” në regji të Luan Dakes sonte bëhet hapja e teatrit Faruk Begolli  AAB në kryeqytet.

Drejtoresha e këtij teatri Burbuqe Berisha në programin e mëngjesit në RTV21 u shpreh mjaft e lumtur pasi që sipas saj tashmë studentët dhe në përgjithësi të rinjtë do të kenë mundësi të shprehin talentin e tyre në këtë teater/21Media12923162_10208935089832368_5006440182597540996_n