Çfarë u arrit? Cilat janë sfidat për Kosovën?

Çfarë u arrit? Cilat janë sfidat për Kosovën?

Me 17 shkurt të vitit 2008, kuvendi i Kosovës shpalli Pavarësinë, ishte presidenti Hashim Thaçi, atëherë kryeministër i cili e lexoi deklaratën e pavarësisë, me të cilën Kosova shpallet shtet sovran dhe i pavarur.  Sot në 9 vjetorin e miratimit të deklaratës së pavarësisë, liderët institucional përmendin të arriturat, opozita përmend ngecjet. Reporteri ynë Burim Zariqi ju sjellë të përmbledhura emocionet, pritjet dhe zhgënjimet për 9 vjet shtetndërtim./21Media