Moisiu ka thënë se Kosova mund të themelojë ushtrinë edhe pa ndryshime kushtetuese

Moisiu ka thënë se Kosova mund të themelojë ushtrinë edhe pa ndryshime kushtetuese

Ish presidenti i Shqipërisë, Alfred Moisiu tha se institucionet e Kosovës nuk mund të lëshohen në aventura dhe të marrin vendime për themelimin e ushtrisë pa koordinim me Shtetet e Bashkuara të Amerikës dhe Bashkimin Evropian.

Në një intervistë për RTV 21, Moisiu tha se megjithatë ka hapsirë që Ushtria e ardhshme e Kosovës të bëhet edhe pa ndryshime kushtetuese./21Media