Prej sot, një teatër i ri funksionon në vend. Është fjala për teatrin e pavarur privat "AAB Faruk Begolli". Ky teatër me kapacitet prej 400 ulësesh, planifikon të hapet karshi audiencës dhe artistëve kosovarë. Ndërkohë, në natën e parë të hapjes së këtij teatri, do të shfaqet premiera e parë, shfaqja "Profesor, jam talent se jo mahi"./ 21 Media

Prej sot, një teatër i ri funksionon në vend. Është fjala për teatrin e pavarur privat “AAB Faruk Begolli”. Ky teatër me kapacitet prej 400 ulësesh, planifikon të hapet karshi audiencës dhe artistëve kosovarë. Ndërkohë, në natën e parë të hapjes së këtij teatri, do të shfaqet premiera e parë, shfaqja “Profesor, jam talent se jo mahi”./ 21 Media