Ndahet çmimet "Shkencëtari i vitit" dhe "Shkencëtari i ri i vitit" 2016

Ndahet çmimet “Shkencëtari i vitit” dhe “Shkencëtari i ri i vitit” 2016

Ministria e Arsimit, ndau çmimin “Shkencëtari i vitit 2016” për Shukri Klinakun në fushën e fizikës dhe Kreshnik Hotin në fushën e farmacisë, ndërsa çmimin “Shkencëtari i ri i vitit 2016”, Haki Jasharit për fushën e pediatrisë kardiologjike dhe Bujar Shabanit në fushën e anatomisë dhe antropologjisë mjekësore./21Media