Në shënimin të nëntë vjetorit të pavarësisë së Kosovës edhe  Muzeu i Kosovës kishte organizuar një mori aktivitetesh. Aktivitete për nxënës dhe fëmijë kishin në fokus Trashëgiminë Kulturore, Shkollat e Mozaikut dhe ABC për Trashëgiminë Kulturore. /21Media

Në shënimin të nëntë vjetorit të pavarësisë së Kosovës edhe  Muzeu i Kosovës kishte organizuar një mori aktivitetesh. Aktivitete për nxënës dhe fëmijë kishin në fokus Trashëgiminë Kulturore, Shkollat e Mozaikut dhe ABC për Trashëgiminë Kulturore. /21Media