Në Komunën e Gjakovës u promovua Promovohet Pulla Postare “Nesimi Dervishdana” 

Në Komunën e Gjakovës u promovua Promovohet Pulla Postare “Nesimi Dervishdana” 

9 Vjetori i Pavarësisë së Kosovës në komunën e Gjakovës u shënua me një sërë aktivitetesh kulturore.

Komuna e Gjakovës në bashkpunim me Postën e Kosovës sot promovuan pullën postare “Nesimi Dervishdana”.

Në këtë manifestim të pranishëm ishin përfaqësues të tarikateve, udhëheqës fetar, përfaqësues të institucioneve lokale, deputet, familjarë të dëshmorëve, miq dhe dashmirë të familjes Dervishdana./21Media