Sipas Adonis Tahiri me pushtetin e tanishëm në Prishtinë është rritur cilësia e punësimit në arsim

Sipas Adonis Tahiri me pushtetin e tanishëm në Prishtinë është rritur cilësia e punësimit në arsim

Zyrtari për komunikim në komunën e Prishtinës, Adonis Tahiri ka treguar krahasimin e cilësisë së punsimeve në fushën e Arsimit në komunën e Prishtinës.

”Kur flasim per cilesine e rekrutimit ne arsim, dallimi ne mes te shkuares (LDK) dhe te tashmes (VETEVENDOSJE!), kuptohet shpejt dhe qarte nga grafiku i meposhtem” ka shkruar Tahiri.

Me largimin e LDK-se dhe ardhjen e VETEVENDOSJE!-s, sipas Tahirit “eshte pergjysmuar rekrutimi i punetoreve arsimor me note mesatare prej 6 deri ne 6.99, dhe eshte rritur me shume se dyfish numri i te rekrutuarve me note mesatare prej 9 deri ne 10”, ka shkruar Tahiri në facebook./21Media

Fotografia e Adonis Tahiri