Bashkohen BSPK dhe SBASHK

Bashkohen BSPK dhe SBASHK

U nënshkrua memorandum mirëkuptimi ndërmjet Bashkimit të Sindikatave të Pavarura të Kosovës dhe Sindikatës së Bashkuar e Arsimit, për siç thanë për të ngritur intensitetin e mbrojtjes së të drejtave dhe mirëqenies së punëtorëve në Republikën e Kosovës./21Media