Një pacientje nga komuna e Shtimes i hiqen dy kilogram tumor

Një pacientje nga komuna e Shtimes i hiqen dy kilogram tumor

Në Klinikën e Kirurgjisë të Qendrës Klinike Universitare të Kosovës, është operuar me sukses pacientja Lumturie Lata, 48 vjeçare, rast tejet i rrallë, me tumor në mëlqi mbi 2 kilogram.

Operacioni ka zgjatur më shumë se shtatë orë dhe është kryer nga ekipi i mjekëve i udhëhequr nga dr. Rifat Berisha-kirurg. Pacientja ndjehet shumë mire./21Media