Në teatrin e AAB-së “Faruk Begolli”, u prezantua premiera e shfaqjes “Për çaj te Hillary” e regjisores Burbuqe Berisha, dhe tekst të autorit amerikan Johan Mucci. Shfaqja paraqet një ngjarje në shtëpinë më të famshme të kryeqytetit amerikan, shtëpisë së bardhë, ku zonja e parë, Hillary kishte ftuar për çaj gruan e quajtur Monika, me të cilën burri i saj supozohet që kishte pasur lidhje./ 21Media

Në teatrin e AAB-së “Faruk Begolli”, u prezantua premiera e shfaqjes “Për çaj te Hillary” e regjisores Burbuqe Berisha, dhe tekst të autorit amerikan Johan Mucci. Shfaqja paraqet një ngjarje në shtëpinë më të famshme të kryeqytetit amerikan, shtëpisë së bardhë, ku zonja e parë, Hillary kishte ftuar për çaj gruan e quajtur Monika, me të cilën burri i saj supozohet që kishte pasur lidhje./ 21Media