Halimi: Sakrifica e Rugovës dhe Jasharit na sollën pavarësinë

Halimi: Sakrifica e Rugovës dhe Jasharit na sollën pavarësinë

Kuvendi Komunal i Prishtinës mbajti seancë solemne për nder të 9 vjetorit të Pavarësisë së Kosovës. Seanca solemne në të cilën mungonte kryetari i komunës Shpend Ahmeti ka filluar me një minutë heshtje për të nderuar të gjitha ata që kanë rënë për liri dhe pavarësi.  /21Media