9 vjetori i shpalljes së pavarësisë së Kosovës, u festua edhe në kryeqytet. Në sheshet kryesore  të mbushur me njerëz, simbole e flamuj kombëtar dhe të Kosovës, mbizotronte atmosferë festive. Por megjithatë qytetarët shprehën pakënaqësi me ndërtimin dhe zhvillimin e Kosovës përgjatë këtyre 9 vjetëve pavarësi.../21Media

9 vjetori i shpalljes së pavarësisë së Kosovës, u festua edhe në kryeqytet. Në sheshet kryesore  të mbushur me njerëz, simbole e flamuj kombëtar dhe të Kosovës, mbizotronte atmosferë festive. Por megjithatë qytetarët shprehën pakënaqësi me ndërtimin dhe zhvillimin e Kosovës përgjatë këtyre 9 vjetëve pavarësi…/21Media