FHK ka njoftuar se së shpejti do të nisë superliga e meshkujve

FHK ka njoftuar se së shpejti do të nisë superliga e meshkujve

FHK-ja ka marrë vendim se me 11 mars të nisë Superliga e femrave dhe me 25 shkurt Superliga e meshkujve.

“Bordi duke pasur parasysh kushtet atmosferike, pastaj mos përgatitjen e skuadrave me kontrolle mjekësore, por edhe të dy Shoqatave (nuk i kanë organizuar ende Këshillimet vjetore) mori vendim që edicioni pranveror 2016/17 të nis më 25 shkurt te konkurrenca e Superligës së meshkujve dhe me 11 mars në Superligen e femrave. Prandaj klubet duhet t`i kryejnë të gjitha obligimet e duhura, sikur edhe SHGHHK dhe SHTHK në mënyrë që rrjedha e edicionit pranverorë të ketë fillim të mbarë”, thuhet në njoftimin e FHK-së./21Media