Të diplomuarit në Shqipëri kërkojnë t’iu njihen diplomat (Video)

142
0
SHPËRNDAJE

Protesta u mbajt para Ambasadës së Shqipërisë në Prishtinë

Rreth 50 të diplomuar nga Univeristeti jo-publik Kristal dhe Univeristete të tjera të Shqipërisë protestuan sot para Ambasadës së Shqipërisë në Prishtinë për të kërkuar konfirmim zyrtar për dorëzimin e librave Amë të Univeristetit Kristal në Ministrinë e Arsimit në Tiranë./21Media

 

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU