Rashiq ka thënë se Presidentit Thaçi i ka humbur rruga sa i përket formimit të ushtrisë

Rashiq ka thënë se Presidentit Thaçi i ka humbur rruga sa i përket formimit të ushtrisë

Presidenti i Kosovës Hashim Thaçi ka përsëritur se procesi i formimit të ushtrisë së Kosovës do të jetë gradual, i gjithanshëm dhe do të përmbyllet me partneritet të ngushtë me SHBA-të dhe NATO-n.

Sipas tij, bashkësia ndërkombëtare duhet të ushtroj presion ndaj Beogradit që lista serbe të mos jetë pjesë e projektit të bojkotit.

Ndërkohë, deputeti i Kuvendit nga komuniniteti serb Nenad Rshiq ka thënë se askush nga koalicioni PDK-LDK nuk është konsultuar me përfaqësuesit serbë të Kuvendit për formimin e ushtrisë së Kosovës./21Media