Nisma e Presidentit Thaçi për formimin e ushtrisë së Kosovës, për Lëvizjen Vetëvendosje u cilësua si e shpejtë dhe e pa koordinuar

Nisma e Presidentit Thaçi për formimin e ushtrisë së Kosovës, për Lëvizjen Vetëvendosje u cilësua si e shpejtë dhe e pa koordinuar

Lëvizja Vetëvendosje u shpreh skeptike lidhur me nismën e re për formimin e ushtrisë, pasi sipas tyre, ligji është paraqitur shumë shpejtë dhe pa debat

Në konferencën e organizuar nga ky supjekt opozitar me temën “Forca e Sigurisë së Kosovës dhe rregullimet ligjore” u tha se se është e domosdoshme që Kosova të ketë ushtrinë e vet por, nuk duhet tw ndiqen rrugët e shpejta për të formuar atë./21Media