Mbledhje komemorative për Xhemshit Duriqin

Mbledhje komemorative për Xhemshit Duriqin

Në mbledhjen komemorative me rastin e ndarjes nga jeta të ish-funksionarit dhe ekonomistit të njohur Xhemshit Duriqit, u vlerësuar lartë kontributi i tij për Kosovën./21Media