Xherdani me shtëpi të re

Xherdani me shtëpi të re

Xherdan Shaqiri po ndërton një shtëpi në Alderely Edge, ku më parë jetonin Cristiano Ronaldo dhe David Beckham.

27 vjeçari është duke ndërtuar një shtëpi pranë Hale, një orë larg nga Liverpool. Për të vëzhguar ndërtimin, ai madje ka marrë me qira një shtëpi në vendin fqinj për një vit, zbulon Shaqiri .

Jam i interesuar për pasuritë e paluajtshme , unë kam disa që i zotëtroj në Zvicër. Unë mund të punoj me këtë drejtim pas karrierës time”, tha Shaqiri.

Xherdan Shaqiri ka një kontratë me Liverpoolin deri në verën e vitit 2023. Dhe duket se ai dëshiron ta përmbushë misionin e tij në Liverpool./21Media