Lavdëron Kosovën në luftën ndaj terrorizmit

Lavdëron Kosovën në luftën ndaj terrorizmit

Senatori republikan, John McCain, para deputetëve të Kuvendit të Kosovës lavdëroi angazhimin e Kosovën në luftë kundër terrorizmit dhe premtoi ndihmë në formimin e ushtrisë, për të cilën tha se duhet të formohet vetëm përmes ndryshimeve kushtetuese. Ai i porositi deputetët që ta votojnë demarkacionin pasi që e vlerësoi si hap të rëndësishëm për të ardhmen e Kosovës./21Media