Telefonat premium nuk janë të lirë dhe blerësit gjithnjë e më pak dëshirojnë të paguajnë çmime të larta për pajisje të bazuara në brend.

Telefonat premium nuk janë të lirë dhe blerësit gjithnjë e më pak dëshirojnë të paguajnë çmime të larta për pajisje të bazuara në brend.

Përdoruesit presin edhe funksionin më të ri dhe teknologjia e mbushjes së shpejtë është njëra prej atyre që ngadalë po bëhet standard.

Xiaomi është i vetëdijshëm për një zhvillim të tillë të situatës në treg dhe planifikon që të publikojë serinë e re të telefonave, të cilët do të implementojnë teknologjinë me mbushje të shpejtë.

Kompania Xiaomi ka publikuar një fotografi “teaser”, në të cilën duket ikona e mbushjes së shpejtë, së bashku me planet që të publikohen “teaser” çdo ditë deri te ngjarja e 2 nëntorit.

Vetë “teaser” sugjeron se seria e re e telefonave do të ketë diçka të cilën përdoruesit e kanë pritur me padurim.