Personazhet që lanë gjurmë në fushën e artit

Personazhet që lanë gjurmë në fushën e artit

Në vitin 2019, ylli i “Murder, She Wrote”, Angela Lansbury, festoi 75-vjetorin e karrierës dhe mbushi 94 vjet. Edhe në këtë moshë, Angela ende luan në skenë dhe luan në filma, madje paraqitet edhe në evente. Karriera e saj e gjatë dhe e yjeve të tjerë ju inspiron shumë. Andaj, ja ku po ja u sjellim fotografitë e yjeve të tjerë të Hollywoodit, që kanë bagazh të gjerë artistik./21Media

Angela Lansbury: 2019 – 1950

Dick Van Dyke: 2018 – 1958

Betty White: 2015 – 1960

Olivia de Havilland: 2011 – 1938

Norman Lloyd: 2017 – 1942

Eva Marie Saint: 2018 – 1955

Rosemary Harris: 2019 – 1967

Kirk Douglas: 2018 – 1940

Estelle Parsons: 2019 – 1970

Gena Rowlands: 2016 – 1965

Sean Connery: 2018 – 1960