How I Met Your Mother njihet si një nga seritë më të mira komedi që janë prodhuar ndonjëherë

How I Met Your Mother njihet si një nga seritë më të mira komedi që janë prodhuar ndonjëherë

Kur u shfaq për herë  të parë në vitin 2005 tërhoqi shumë vëmendje me karakteret që shumë shpejtë u bënë shumë të dashura për publikun.

Kjo i mundësoi HIMYM që të shfaqej për plot 9 sezona e 208 episoda deri në vitin 2014 kur edhe episodi final i serisë u shfaq, shkruan rtv21.tv.

Seria bënte fjalë për jetën e 6 shokëve që jetojnë në New York, dhe secili personazh ishte me interesant se tjetri. Tani kanë kaluar 12 vite qysh nga shfaqja e parë e serisë, dhe në vazhdim do të shohim ndryshimin e aktorëve kryesorë për këto 12 vite që kanë kaluar.

Josh Radnor në rolin e Ted Mosby

2005Image result for ted mosby 2005

2017
Image result for ted mosby 2017

Cobie Smulders në rolin e Robin Scherbatsky

2005
Image result for robin scherbatsky 2005

2017
Image result for cobie smulders 2017

Neil Patrick Harris në rolin e Barney Stinson

2005
Image result for barney stinson 2005

2017
Image result for neil patrick harris 2017

Alyson Hannigan në rolin e Lily Aldrin

2005
Image result for alyson hannigan 2005

2017
Image result for alyson hannigan 2017

Jason Segel në rolin e Marshall Eriksen

2005

2017
Image result for jason segel 2017/21Media