Yjet nën efektin e fotoshopit

Yjet nën efektin e fotoshopit

Jemi mësuar t’i shohim gjithmonë të duken të përkryera. Por edhe VIP kanë defektet e veta, të cilat arrijnë të fshehen falë përsoshmërisë së teknologjisë.

Kur i shohin në ballinat e revistave artistet e njohura duken pa asnjë vërejtje, megjithatë për tu dukur ashtu jo gjithmonë luan rol dukja natyrale. Nganjëherë është edhe truku i fotoshopit, shkruan rtv21.tv

Megjithatë nuk ndonjë dallim shumë shumë të madh, më poshtë keni disa fotografi të yjeve me dhe pa fotoshop, se sa është dallimi i madh vlersojeni vet./21Media

Lady Gaga

 Beyonce

Cindy Crawford

Madonna

Tyra Banks

Angelina Jolie

Gwen Stefani

Jenifer Aniston

Penelope Cruz

Scarlett Johansson