Këto femra nuk frikësohen nga plakja

Këto femra nuk frikësohen nga plakja

Ne jemi mësuar me faktin që femrat e njohura përdorin operacione plastike për t’u dukur më të reja. Ndërhyrjet në hundë dhe buzë nuk na impresionojnë më.

Por, në anën tjetër ka edhe femra të njohura që i thanë ‘jo’ botoxit dhe nuk frikësohen nga plakja.

Bright Side ka listuar 19 fytyra të njohura, modele dhe aktore të cilat po i bëjnë ballë moshës edhe pa ndërhyrje./21Media

1. Victoria Ruffo

2. Halle Berry

3. Juliette Binoche

4. Isabelle Huppert

5. Sophie Marceau

6. Sissy Spacek

7. Meryl Streep

8. Julianne Moore

9. Cindy Crawford

10. Michelle Obama

11. Lauren Hutton

12. Sigourney Weaver

13. Emma Thompson

14. Andie MacDowell

15. Jodie Foster

16. Salma Hayek

 

17. Brooke Shields

18. Sharon Stone

19. Isabella Rossellini